Årsmöte 2023

Kallelse till årsmöte för Svenska Rasklubben Gonczy Polski

När: Lördag 25 mars. Årsmötet startar 13.00

Plats: Almunge Hundcenter, Almungeberg Vreta 41, Almunge. En bit öster om Uppsala

Vi önskar anmälan senast 11 mars för att beräkna korv och bröd till grillningen. Klubben grillar och bjuder på korv från 12.00. Fiket är öppet. Anmälan till årsmötet görs till Bertil Karlsson på bertilkson@telia.com.

Tänk på att din medlemsavgift måste vara betald, så att den kan kontrolleras av kassör, senast två dagar före årsmötet.

Har du förslag till valberedningen så kontakta Roger Österqvist, osterqvist@telia.com, tfn 070-3969387.

Denna dag är platserna för träning i vildsvinshägn, diplomtest och träning på älg reserverade för medlemmar i SRGP. Platserna släpps dock till övriga den 10/3 så boka innan dess!
Bokning sker via mail till Stefan på Almunge hundcenter (stefan@almungehundcenter.se). Det som ska framgå av mailet är hundens namn och ålder. Om man vill göra diplomtest skall även regnr framgå. Förarens namn, telefonnummer och mailadress. Kom ihåg att ta med stamtavlan om du startar på diplomtest. Diplomtesten sponsras av klubben med 500:- (detta ansöker man om till kassören efter startat prov).

Lotteri med fina priser! Bland annat lottar vi ut att ett ekipage får skjuta en gris för sin hund i hägnet samma eftermiddag.

Eventuellt kommer vi också kunna erbjuda viltspår, mer info kommer om det i så fall.

Det finns tre stugor för övernattning. 2 st 4 bäddars, 1 st 2 bäddars. (Ta med egna sängkläder och hundbur) Det finns ställplatser för husvagn och husbil. Ett antal hundgårdar finns att tillgå. Bokning sker via mail direkt till Almunge hundcenter om man är intresserad av detta. stefan@almungehundcenter.se

Varmt välkomna!