Nyheter

Här läggs nyheter ut inom klubben, det mesta kommer ut även på facebook, så titta gärna in på facebook sidan med, ni finner den via att klicka på länken här: https://www.facebook.com/groups/772281713271229

Januari 14, 2022:

Klubben vill gärna att så många som har möjlighet meriterar sin Gonczy Polski.

Det kan vara jaktprov, BPH (Beteende och personlighetstest), viltspår, utställning eller diplomtest i hägn, till exempel!

Styrelsen har därför beslutat att för medlemmar denna period sponsra ekipage med halva avgiften för BPH mot bevis på genomfört prov (hunddata).

Gäller t.o.m. 2022-06-31

Sponsra ekipage som gör SSDV’s jaktprov (drevprov vildsvin) med 700:- fram till och med 2022-01-31 mot bevis på startat jaktprov.(Gäller från 2021-11-30)

Kontakta kassören för att ansöka om utbetalning.

September 01, 2021:

STORT GRATTIS till Linda Åkerberg Petronio och Söderhavets Binja till vinsten på SSDVs viltspår SM den 08/08-2021. En otroligt bra representant för rasen och en fantastisk förare därtill, tillsammans visar de verkligen vad Gonczy Polski kan uppnå. Rasklubben önskar er ett fortsatt LYCKA TILL i spårmarkerna och hoppas vi ser er ute i spår skogen igen.

Söderhavets Binja och föraren Linda Åkerberg Petronio

September 01, 2021:

STORT GRATTIS till C.I.E., DK&PL UCH, JEUW-18, JWW-18, NORD V-19, SE V-18-19 Grandel Inwy Odszukac Wiatr och ägaren Sofie Krigholm som den 23/08-2021 var iväg på utställning i Backamo, Ljungskile och tog hem allt. Denna vackra hanen tog först hem BIR (Bäst i Ras) blev sedan BIG 1 (Bäst i Grupp 1) där han tävlade mot alla BIR hundar inom grupp 6 och vann över dem alla. Piotr, som han kallas hemma, tog sig då vidare till BIS (Best In Show) finalen där han tävlade emot alla BIG vinnande hundar ur de totalt 10 olika ras grupperna. Även här presterade han till max och blev BIS 1. Att bli BIS 1 på en utställning är en stor bedrift och inte många som får uppleva denna känslan och prestation. Piotr är den första Gonczy Polski i Sverige att få äran att bli BIS 1 och är en av få i Europa och resterande av världen.
Det var över 2400 hundar anmälda till utställningen och att få se en Gonczy Polski bli nummer 1 av dessa är en glädje för alla som äger rasen.
Piotr är uppfödd av Aleksandra Garbacz i Polen.

:

Kallelse till årsmöte för Svenska Rasklubben Gonczy Polski

När: Lördag 12 juni 2021. Årsmötet startar 12.30.Plats: Mamima Jakt, Boda, Östra Ryd.Anmälan till årsmötet görs till Bertil Karlsson på bertilkson@telia.com. Vi önskar anmälan senast 5 juni för att beräkna fika/enklare lunch. Klubben grillar och bjuder på korv från 11.30.Då mötet troligen måste genomföras utomhus (pga coronarestriktioner) medtag egen stol/ryggsäck att sitta på!Om mötet inte kan genomföras på plats, på grund av coronarestriktioner, så krävs anmälan för att få länk och vara med på digitalt årsmöte.Tänk på att din medlemsavgift måste vara betald, så att den kan kontrolleras av kassör, senast två dagar före årsmötet.Har du förslag till valberedningen så kontakta Bengt Olofsson, flygogront@telia.com, tfn 070-5301976.Klubben sponsrar hundar som går diplomtest i vildsvinshägn under dagen den 12 juni med 500:- i efterhand (pengarna ansöks hos kassör). Vi har också 100:- rabatt vid träning i hägn denna dag. All bokning av träning och diplomtest görs direkt till Mamima Jakt. Anmälan bör ske senast 5 juni, begränsat antal platser. Mamimajakt.seFint pris lottas ut bland deltagare på årsmötet! Välkomna!

VÄLKOMNA TILL SVENSKA RASKLUBBEN FÖR GONCZY POLSKI

Hemsidan är under uppbyggnad men skicka gärna in bilder och videos till oss som vi kan dela med oss av på våran hemsida.