Utställning

På en hundutställning visar du upp din hund och kan vinna priser och andra utmärkelser. Du får också chansen att träffa andra hundintresserade, och du som är uppfödare kan få vägledning vid avel.

Hundutställning – så funkar det

Är du intresserad av att delta med din hund på en utställning? Då kan du titta på några korta filmer om hur det går till, varför vi har hundutställningar och hur man förbereder sig inför sin första utställning.

Här ser du årets alla länsklubbsutställningar.

SSDV officiella hundutställning på Elmia Game Fair i Jönköping den 18 maj 2023 (Kristi Himmelfärdstorsdagen).

Gäller raser vars rasklubbar som ingår i SSDV. Fritt inträde med anmäld hund/ar, dvs ett inträde per anmäld hund. Fritt fram att sponsra med fler priser och få reklamplats, hör av er till mig i så fall. Eva Zittorin   Eva.Zittorin@skanetrafiken.se 
Domare är Benny Blidh von Schedvin som gjort en presentation om sig : Gick preparandkursen 1976, första auktorisationen 1977. Från början på Schnauzer Pinscherraserna plus Riesen och Doberman. Sedan vidareutbildning under åren på flera rasgrupper. Blev allrounder 2015 och därmed utbildad på raserna i grupp 6. Fött upp Riesen och dvärgschnauzer. Dömt i många länder.
Ska bli spännande att få döma klubbens raser på Elmia. Dömt några av raserna på länsklubbsutställningar senaste åren.

Länk till anmällningsblankett:
https://forms.office.com/r/rvhsbSFwUA