Styrelsen

Ordförande
Helén Witasp
Mail: hwitasp@hotmail.com
Telefon: 0703059151

Presentation: Nybliven Gävleborgare. Jobbar som grävmaskinist mestadels i skogen med markberedning, nybrytning av skogsbilvägar och rustning av befintliga.  Har haft hund hela livet, uppväxt med tax. Första egna hunden var en Karelsk Björnhund. Hund, jakt och skytte (och styrelsearbete;-) är det jag lägger den mesta av min tid på. Har nu 1 GP 1 Louisiana catahoula leopard dog och 2 Mastiffer.  Är väldigt intresserad av viltspår och eftersök och har tagit fram flera viltspårschampions, av olika raser. Är i skogen i stort sett alla dagar om året då vi bor mitt i skogen, utan grannar mitt på jaktmarken, där jag har tillgång till ca 10000 hektar sammanhängande jaktmark. Och har även tillgång till tre områden till på tillsammans 40000 ha. Håller även på med drag, mest som ”hobby” när det inte är jaktsäsong för hundarna, men har startat i några mindre draghundstävlingar med både Mastiff och GP.  Är auktoriserad ringsekreterare och certifierad utställningsarrangör (CUA) och även diplomerad avelsfunktionär. Har tidigare suttit med i styrelse i andra klubbar. Blev vald som ordförande när SRGP bildades 2019. 2020 blev jag även vald som ledamot i SSDV, mitt uppdrag där är som avelsamordnare, vilket är otroligt spännande just för att jag har ett brett intresse för olika raser och brinner för avel och hälsa. Tycker att föreningsarbete är roligt och spännande och hoppas att få vara med och jobba i rasklubben för Gonczy Polski även i framtiden.

Kassör/Viceordförande
Bertil Karlsson
Mail: Bertilkson@telia.com
Telefon: 0706509585

Presentation: Jag har haft hundar sedan 20 år tillbaka. Labrador, Drever och Gonczy Polski sedan 2013.

Har haft förtroendeuppdrag inom jaktvårdskretsen, både i styrelse och i sektioner. Jag har varit styrelsemedlem i Svenska Rasklubben för övriga Vildsvinshundar (SRfV) sedan starten.

Och nu senast har jag varit med och bildat Svenska Rasklubben Gonczy Polski  (SRGP).

Ledamot och Viltspår ansvarig:
Eva Jonsson
Mail: eva.jonsson81@gmail.com
Telefon: 0705428729

Ledamot & Jaktprovsansvarig
Magnus Vestin
Mail: magnus.vestin@live.com
Telefon: 0709816305

Suppleant

Presentation: Andreas Örnehag bor i Gävle sedan 2008 tillsammans med min sambo och två barn, samt en bunt hundar och hästar. Med en släkt som härstammar från Vilhelmina har jakt, fiske och hundar varit en naturlig del i livet från barnsben. Jag ser mig själv som en allmogejägare där småvilt och vildsvinsjakten med hundar är det som föredras att ägna fritiden till. Har idag en beagle och GP men väntar in en ytterligare GP. Är även viltspårsdomare och hjälper jaktlag runtomkring att bistå med eftersök när det behövs. Jagar stora delar av året och är ute cirka tre gånger i veckan under hund säsongen och ibland till och med mer, bedriver mina jakter på tre olika marker i Nord Uppland där jag härstammar ifrån innan vi flyttade till Gävle

Mail: andreas.ornehag@gmail.com
Telefon: 0708208114

Valberedningen

Roger Österqvist
Mail: osterqvist@telia.com
Telefon: 0703969387

Bengt Olofsson
Mail: flygogront@telia.com
Telefon: 0705301976

Micael Edvinsson
Mail: micael.edvinsson@gmail.com
Telefon: 070-3539729