Styrelsen

Ordförande
Helén Witasp
Mail: hwitasp@hotmail.com
Telefon: 0703059151

Presentation: Är 42 år och bor i Dalarna. Jobbar som grävmaskinist mestadels i skogen med nybrytning av skogsbilvägar och rustning av befintliga.  Har haft hund hela livet, uppväxt med tax. Har nu 1 GP och 2 Mastiffer.  Är väldigt intresserad av viltspår och eftersök och har tagit fram flera viltspårschampions. Är i skogen i stort sett alla dagar om året då vi bor i princip granne med storskogen där jag har tillgång till ca 40000 hektar sammanhängande jaktmark. Håller även på med drag, mest som ”hobby” men har startat i några mindre draghundstävlingar med både Mastiff och GP.  Är auktoriserad ringsekreterare och även certifierad utställningsarrangör. Har tidigare suttit med i styrelse i andra klubbar. Blev vald som ordförande när SRGP bildades 2019. 2020 blev jag även vald som ledamot i SSDV, mitt uppdrag där är som avelsamordnare. Tycker att föreningsarbete är roligt och spännande och hoppas att få vara med och jobba i rasklubben för Gonczy Polski även i framtiden.

Kassör
Bertil Karlsson
Mail: Bertilkson@telia.com
Telefon: 0706509585

Presentation: Jag har haft hundar sedan 20 år tillbaka. Labrador, Drever och Gonczy Polski dom senaste åtta åren.

Har haft förtroendeuppdrag inom jaktvårdskretsen, både i styrelse och i sektioner. Jag har varit styrelsemedlem i Svenska Rasklubben för övriga Vildsvinshundar (SRfV) sedan starten.

Och nu senast har jag varit med och bildat Svenska Rasklubben Gonczy Polski  (SRGP).

Sekreterare & Avelsansvarig
Sofie Krigholm
Mail: sofie@touch-up.se
Telefon: 0760515500

Presentation: Jag har haft hund hela mitt liv och sedan tidig ålder varit aktiv med uppfödning och flera olika aktiviteter inom hunderiet. Har tidigare haft styrelseuppdrag i ett par rasklubbar och en specialklubb. Jag är sedan 2011 utställningsdomare inom FCI. När jag träffade min man Magnus kom jakten och jakthundarna in i mitt liv och vi har nu två Gonczy Polski, en Plott, en Tysk Jaktterrier och tre Basenji. Det blir mycket tid i skogen med hundarna och jag har startat våra GP på bland annat diplomtest i hägn, spårprov och BPH. Jaktprov ligger i planeringen framöver. Vi importerade vår första Gonczy Polski (som tyvärr inte finns med oss längre) 2015.

Ledamot & Jaktprovsansvarig
Magnus Vestin
Mail: magnus.vestin@live.com
Telefon: 07098163017

Ledamot
Peter Aspenryd
Mail: peter.aspenryd@gmail.com
Telefon: 0706789592

Presentation: Född 58 i umeå bor i åstorp skåne, egen företagare inom mc branchen sen 89, två barn, fru och fyra hundar för tillfället . Har haft gp i lite mer än två år.

Suppleant och Viltspår ansvarig:
Eva Jonsson
Mail: eva.jonsson81@gmail.com
Telefon: 0705428729

Suppleant:
Patrik Berntsson
Mail: patrik.berndtsson76@gmail.com
Telefon: 0703171148

Presentation: Patrik heter jag är 45 år och jag bor i Teckomatorp i Skåne med min familj.  Största intresset är jakt och hundar har haft en del olika raser från Tyskterrier till Jämthund, Laika har idag en Norrbottenspets på 6 år och köpte min första GP för drygt 2 år sedan och är på väg att eventuellt köpa en till. Ser verkligen fram imot den 1/10 när drevjakts säsongen startar .

Suppleant och Webbmaster:
Monica Blomberg
Mail: nostermirabilis@hotmail.com
Telefon: 0736-661855

Presentation: Jag är 37år gammal och bor i Herrljunga i Västra Götalands län med min gubbe och mina 3 barn. Jag avlar under prefixet Noster Mirabilis sedan år 2007. Har idag 2 andra raser som jag jobbar aktivt med men Gonczy Polski är en ras som ligger varmt om hjärtat. Jag hoppas kunna bidra med en del kunskap i klubben då jag tidigare varit mycket involverad i att bygga upp nya raser i Sverige.  Är auktoriserad ringsekreterare och mycket aktiv inom utställning, jag tävlar även en del i viltspår med mina hundar. Det är även jag som sköter rasklubbens hemsida, så har ni något ni önskar se mer av på hemsidan så kontakta gärna mig via mail.

Valberedningen

Bengt Olofsson
Mail: flygogront@telia.com
Telefon: 0705301976

Roger Österqvist
Mail: osterqvist@telia.com
Telefon: 0703969387