Styrelsen

Ordförande
Helén Witasp
Mail: hwitasp@hotmail.com
Telefon: 0703059151

Presentation: Är 42 år och bor i Dalarna. Jobbar som grävmaskinist mestadels i skogen med nybrytning av skogsbilvägar och rustning av befintliga.  Har haft hund hela livet, uppväxt med tax. Har nu 1 GP och 2 Mastiffer.  Är väldigt intresserad av viltspår och eftersök och har tagit fram flera viltspårschampions. Är i skogen i stort sett alla dagar om året då vi bor i princip granne med storskogen där jag har tillgång till ca 40000 hektar sammanhängande jaktmark. Håller även på med drag, mest som ”hobby” men har startat i några mindre draghundstävlingar med både Mastiff och GP.  Är auktoriserad ringsekreterare och även certifierad utställningsarrangör. Har tidigare suttit med i styrelse i andra klubbar. Blev vald som ordförande när SRGP bildades 2019. 2020 blev jag även vald som ledamot i SSDV, mitt uppdrag där är som avelsamordnare. Tycker att föreningsarbete är roligt och spännande och hoppas att få vara med och jobba i rasklubben för Gonczy Polski även i framtiden.

Vice ordförande & Kassör
Bertil Karlsson
Mail: Bertilkson@telia.com

Presentation: Jag har haft hundar sedan 20 år tillbaka. Labrador, Drever och Gonczy Polski dom senaste åtta åren.

Har haft förtroendeuppdrag inom jaktvårdskretsen, både i styrelse och i sektioner. Jag har varit styrelsemedlem i Svenska Rasklubben för övriga Vildsvinshundar (SRfV) sedan starten.

Och nu senast har jag varit med och bildat Svenska Rasklubben Gonczy Polski  (SRGP).

Sekreterare & Avelsansvarig
Sofie Krigholm
Mail: sofie@touch-up.se
Telefon: 0760515500

Presentation: Jag har haft hund hela mitt liv och sedan tidig ålder varit aktiv med uppfödning och flera olika aktiviteter inom hunderiet. Har tidigare haft styrelseuppdrag i ett par rasklubbar och en specialklubb. Jag är sedan 2011 utställningsdomare inom FCI. När jag träffade min man Magnus kom jakten och jakthundarna in i mitt liv och vi har nu två Gonczy Polski, en Plott, en Tysk Jaktterrier och tre Basenji. Det blir mycket tid i skogen med hundarna och jag har startat våra GP på bland annat diplomtest i hägn, spårprov och BPH. Jaktprov ligger i planeringen framöver. Vi importerade vår första Gonczy Polski (som tyvärr inte finns med oss längre) 2015.

Ledamot & Jaktprovsansvarig
Magnus Vestin
Mail: magnus.vestin@live.com

Ledamot
Peter Aspenryd
Mail: peter.aspenryd@gmail.com

Presentation: Född 58 i umeå bor i åstorp skåne, egen företagare inom mc branchen sen 89, två barn, fru och fyra hundar för tillfället . Har haft gp i lite mer än två år.

Valberedningen

Bengt Olofsson
Mail: flygogront@telia.com
Telefon: 0705301976

Roger Österqvist
Mail: osterqvist@telia.com
Telefon: 0703969387